6 januari, 2018

2018 Nytt år, nya möjligheter.

Kategorier Nyheter

God fortsättning på det nya året och med en önskan om nya kreativa äventyr.
Jag börjar det nya året med att vara med på Vinterspår, ett kulturevenemang i Lindesberg kommun. Lördagen den 20 Jan är det ”Försmak” på biblioteket i Lindesberg kl 12 där man får en titt på vad som komma skall under helgen den 3-4 Feb då det är Vinterspår och då kommer jag att finnas i Stripa gruva.

Under senare tid har jag återgått till att arbetat med akrylfärger och det har varit väldigt stimulerande, nu när det är ett par år sedan sist. Jag kommer enbart att visa akryl under Vinterspåret och det skall bli spännande att få höra besökarnas reaktioner.
Ni är alla Varmt Välkommna.

En norrländska som är nykär i konsten och inte är rädd för att visa det.
Gillar att förnya mig och testa nya stilar.

- Kommentera -