24 juni, 2017

Utställning på Perssons Magasin

Kategorier Utställning

Jag kommer till Perssons Magasin som kommer att bli min första sommarutställning i sommar. Jag kommer att visa en del blandtekniker där jag har jobbat med alkohol inc och enkaustik (vaxmåleri) men även foton och olja. Så från den 8:e Juli till den 27:e Juli så kan ni komma förbi och se vad jag har arbetat med.
Hjärtligt Välkommna!

Öppettider

Vernissagedagen är den 8:e Juli kl. 12.00 till 17.00.
Övriga öppettider är onsdag till söndag 12.00 till 17.00.

Utställningen pågår från den 8:e juli till den 27:e Juli

En norrländska som är nykär i konsten och inte är rädd för att visa det.
Gillar att förnya mig och testa nya stilar.

2 kommentarer till ”Utställning på Perssons Magasin

  1. Ta med dina helt suveräna tavlor du har på vägen vid matbordet. Lycka till.☀️ Hoppas på många köpare som gillar din konst.

- Kommentera -